LA VISTA – VRHUNSKI KVALITET I ZADOVOLJNI KLIJENTI

Dobrodošli na oficijelnu web stranicu kompanije “LA VISTA” d.o.o. Berane, Crna Gora. Bavimo se proizvodnjom i prodajom muških, ženskih i dječijih košulja na domaćem i međunarodnom tržištu.

“LA VISTA” d.o.o. Berane je firma koja se bavi proizvodnjom košulja. Kupcima nudimo moderne i kvalitetne muške, ženske i dječije košulje, dajući tako svojevrstan doprinos zadovoljenju potrošača.

Svrha postojanja, rada i razvoja “LA VISTA” d.o.o. Berane je zadovoljenje potreba potencijalnih kupaca.

Rad je organizovan u fabrici veličine 3.000 m2 sa odgovarajućom infrastrukturom. Uz modernu organizaciju, stručan menadžment, stručnošću i visokim profesionalizmom svih zaposlenih, omogućavamo snadbijevanje kupaca modernim i visokokvalitetnim košuljama.

VIZIJA naše firme je da kroz stalna, konstantna ulaganja, razvoj i modernizaciju postojećih proizvodnih kapaciteta, kroz stručno usavršavanje i obuku radnika i inženjerskog kadra, postanemo prepoznatljivi po kvalitetu proizvoda koje radimo u Evropi. Na taj način ćemo našim kupcima moći da ponudimo izuzetno kvalitetan proizvod, sa kojim će biti zadovoljni i time ćemo unaprijediti ukupno poslovanje firme.

LA VISTA - VRHUNSKI KVALITET I ZADOVOLJNI KLIJENTI LA VISTA - VRHUNSKI KVALITET I ZADOVOLJNI KLIJENTI 112

Osnovni cilj kojem “LA VISTA”  d.o.o. Berane stremi, jeste potpuno zadovoljenje kupaca. To je osnovni cilj i iz njega proističu svi ostali.

U novoj razvojnoj politici akcenat će biti stavljen na razvoj tržišta tj. razvoj veleprodaje proizvoda, širenje mreže maloprodajnih objekata u svim većim gradovima bivše Jugoslavije, uslužna proizvodnja u određenom procentu (LOHN).

“LA VISTA” d.o.o. Berane je osnovana početkom 2002. godine. U preduzeću radi 100 radnika. Kvalitetom svojih proizvoda zadovoljila je estetsko-funkcionalne zahtjeve kupaca širom Evrope. Za svoj kvalitetan rad dobila je mnoga priznanja, a  u 2007. godini i nagradu Privredne Komore Crne Gore.

Pogledajte naš promotivni video: